ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά θα λειτουργήσουν τα “delivery”, τα “take away” αλλά και οι λαϊκές αγορές σε ενδεχόμενο “lockdown” στην Αττική, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Ο ίδιος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, σημείωσε ότι όπως και στα πρότυπα του Μαρτίου, θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπό προϋποθέσεις, τα καταστήματα οπτικών / βαρηκοΐας.
Πρόκειται για τυποιημένες αποφάσεις, τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης προσθέτοντας ότι, αν και είναι δύσκολο να κρατηθούν ισορροπίες, πρέπει μαζί με την δημόσια υγεία να διαφυλαχθεί και η οικονομία.
Τόνισε παράλληλα ότι είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση να προστατευθεί η υγεία και να προχωρήσει ο εμβολιασμός.
Διαβάστε επίσης
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Χαρδαλιά και Τσιόδρα – Στο τραπέζι όλα τα νέα δεδομένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Εγκρίνει «έκτακτο» κονδύλι ύψους $827 εκατ. στον προϋπολογισμό – Πού θα χρησιμοποιηθεί
- Ιταλία: Γιατί εξετάζει επιστροφή στην πυρηνική ενέργεια μετά από 40 χρόνια
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ανοιχτά για όλους τα Στενά του Ορμούζ πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους
- Μαγνησία: Με σχέδιο για υποδομές, παραγωγή και κοινωνική συνοχή η περιοδεία Κοντογεώργη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.