ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτωτικές τάσεις επικρατούν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρίσκονται οι τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 776 μονάδες σημειώνοντας πτώση άνω του 2%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,18 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,60%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,92%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης μικρή άνοδο καταγράφει μόνο η μετοχή του ΟΛΠ ΟΛΠ 1,50% 27,10, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής, της Alpha Bank, της Lamda Development ΛΑΜΔΑ 0,27% 7,45, της Πειραιώς και της Eurobank ΕΥΡΩΒ 0% 2,10.
Πτώση σημειώνουν όλοι οι επιμέρους δείκτες, και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας και των Τραπεζών. Ανοδικά κινούνται 18 μετοχές, 45 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική και Minerva ΜΙΝ -100,00% , ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Αγροτικός Οίκος Σπύρου και Byte Computer.
Διαβάστε ακόμη:
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα αλλάζει όλα σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Χρηματιστήριο
Whitetip Investments: Χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην αναδιάρθρωση της Folli Follie
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
