To Twitter γνωστοποίησε χθες Πέμπτη ότι θα παραδώσει τους επίσημους λογαριασμούς της αμερικανικής προεδρίας στην ομάδα του Τζο Μπάιντεν την ημέρα της ορκωμοσίας και της ανάληψης των καθηκόντων του, δηλαδή την Τετάρτη 20ή Ιανουαρίου.
Σε ανακοίνωσή της, η διεύθυνση της εταιρείας ανέφερε ότι οι κυβερνητικοί λογαριασμοί αυτοί -ανάμεσά τους οι @WhiteHouse, @POTUS, @VP, @FLOTUS, @PressSec, δηλαδή αντίστοιχα της προεδρίας, του προέδρου, του αντιπροέδρου, της πρώτης κυρίας και του εκπροσώπου Τύπου της αμερικανικής προεδρίας- θα διατηρήσουν τους ήδη εγγεγραμμένους «ακολούθους» τους.
Επίσης το Twitter ενημερώνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας από λογαριασμούς όπως @JCCIC και @BidenInaugural.
Διαβάστε ακόμη:
Γερμανία: Σήμερα ξεκινά το συνέδριο του CDU – Αύριο η εκλογή της νέας ηγεσίας
Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για την πορεία της πανδημίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Έλον Μασκ έχασε τη δικαστική διαμάχη κατά του Σαμ Άλτμαν για την αναδιάρθρωση της OpenAI
- Μπακογιάννης: Με ποια οικονομική λογική ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζεται να πάρει δάνειο από την ΕΤΕπ;
- Sky Express: Αύξηση 34,5% στα έσοδα από τακτικές πτήσεις στο πρώτο τρίμηνο
- Μπέσεντ: Προσωρινή 30ήμερη πρόσβαση στο ρωσικό πετρέλαιο για σταθεροποίηση της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.