ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 17.533 περιστατικά κορονοϊού και 620 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 140.267 διαγνωστικά τεστ, το 12,5% των οποίων ήταν θετικό στην Covid-19. Χθες τα νέα κρούσματα ήταν 18.020, με 414 θανάτους.
Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, ο αριθμός των ασθενών στις ΜΕΘ της χώρας δεν παρουσιάζει αλλαγές, ενώ είναι 22 περισσότεροι οι ασθενείς που βρίσκονται στους νοσοκομειακούς θαλάμους.
Παράλληλα, από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 413.121 Iταλοί. Σε ό,τι αφορά τα μαθήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε όρισε ότι θα πρέπει να ξαναρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 11 του μηνός, από συνολικά 20 περιφέρειες οι 14 αποφάσισαν να αναβάλουν την επιστροφή των μαθητών του λυκείου στις σχολικές αίθουσες.
Οι περιφέρειες της Καλαβρίας, οι Μάρκε με πρωτεύουσα την Ανκόνα, η βορειανατολική Φριούλι Βενέτσια Τζούλια και το Βένετο, μάλιστα, έκαναν γνωστό ότι τα λύκειά τους δεν πρόκειται να ξανανοίξουν τις πύλες τους πριν από τις αρχές Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Μπακογιάννης: Η νέα ισορροπία στη ζωή του, η κριτική στον Χάρη Δούκα, το ντοκιμαντέρ για τη «17 Νοέμβρη» και η προοπτική για πρόωρες κάλπες
- Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 – Ο πρωθυπουργός δεν ακούει καν εισηγήσεις για πρόωρες και τις απορρίπτει
- Αντιπαράθεση Φλωρίδη – Καρυστιανού για τα Τέμπη: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων
- F1 Ιαπωνία: Ο Αντονέλι στην pole
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.