ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ιταλία σήμερα καταγράφηκαν 11.831 νέα περιστατικά με 364 θανάτους από κορονοϊό.
Το 17,6% των τεστ που πραγματοποιήθηκε, όμως, προέκυψε θετικό. Χθες, το ανάλογο ποσοστό ήταν του 14,1%.
Συνολικά, τα τεστ που έγιναν σήμερα στην Ιταλία ήταν 67.174, πολύ λιγότερα από όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την λήξη της κόκκινης ζώνης -με τις απαγορεύσεις λόγω εορτών, στις 7 Ιανουαρίου- σε έξι περιφέρειες της χώρας είναι πιθανό να μείνει σε ισχύ σειρά περιορισμών.
Όλα θα εξαρτηθούν από την εκτίμηση των τελευταίων επιδημιολογική στοιχείων από την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε και την επιτροπή επιστημόνων που τη συμβουλεύει.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Πάνω από 57.000 τα ημερήσια κρούσματα Covid-19
Στέλλα Κυριακίδου (Επίτροπος Υγείας): Η κατάσταση με τα εμβόλια θα βελτιώνεται βήμα-βήμα
Ρωσία: 26.301 νέα κρούσματα Covid-19 – Ξεπέρασαν τους 58.000 οι νεκροί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.