ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νορβηγία ήρε την απαγόρευση των πτήσεων από τη Βρετανία, που είχε επιβληθεί ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της νέας, περισσότερο μολυσματικής μετάλλαξης του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας και από τις 1600 GMT αύριο θα επιτρέπεται να προσγειώνονται στα νορβηγικά αεροδρόμια πτήσεις προερχόμενες από τη Βρετανία.
Ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων ευρωπαϊκών χωρών η Νορβηγία απαγόρευσε στις 21 Δεκεμβρίου τις πτήσεις από τη Βρετανία έπειτα από την εμφάνιση μιας νέας μετάλλαξης του κορονοϊού που εξαπλώνεται πολύ γρήγορα.
Την Πέμπτη το Όσλο ανακοίνωσε ότι από αύριο 2 Ιανουαρίου θα επιβάλει υποχρεωτικά τεστ για τον κορονοϊό σε όσους επιβάτες φθάνουν στην Νορβηγία από το εξωτερικό, είτε κατά την άφιξή τους ή μέσα στο πρώτο 24ωρο.
“Αν αυτό το στέλεχος εξαπλωθεί στη Νορβηγία, πιθανόν να σημαίνει ότι θα επιβληθεί πλήρες lockdown στη χώρα”, δήλωσε χθες η πρωθυπουργός Έρνα Σόλμπεργκ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
BioNTech: Προειδοποιεί για κενά στις παραδόσεις του εμβολίου της εταιρείας
Το εμβόλιο της AstraZeneca αναμένεται να είναι το πρώτο που θα λάβει άδεια κυκλοφορίας στην Ινδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.