ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέο μήνυμά της η πρόεδρος της Κομισιόν αποτυπώνει την αισιοδοξία που υπάρχει με τον εμβολιασμό στην ΕΕ να ξεκινά σύντομα. Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν τονίζει ότι πρόκειται για «μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας».
Η ανάρτησή της συνοδεύεται από στιγμιότυπα της πανδημίας και αποσπάσματα ομιλιών της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που περιγράφουν τον δρόμο που διήνυσε η ΕΕ μέχρι να φτάσει η στιγμή τα εμβόλια να είναι διαθέσιμα στους Ευρωπαίους πολίτες. Ειδικότερα, η κ. Φον Ντερ Λάιεν σημειώνει: «O κορονοϊός άλλαξε τη ζωή μας και έφερε την τραγωδία.
Αλλά τώρα υπάρχει ελπίδα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επενδύσει στην έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων κατά της COVID19. Έχουμε εξασφαλίσει δόσεις για ολόκληρο τον πληθυσμό μας.
Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει σύντομα. Μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον ιό
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Έως 90% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου CoronaVac
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ για αγρότες: Άνοιξε το σύστημα υποβολής της Ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για διορθώσεις
- Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς – Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο
- Νέα Υόρκη: Μετά από 1 μήνα απεργία, 10.500 νοσηλευτές κατέληξαν σε συμφωνία με τα νοσοκομεία τους
- Σύγκρουση Βενιζέλου και Αλιβιζάτου για την ποινική ευθύνη των υπουργών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.