ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή ήδη από αύριο, Τετάρτη
Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας καταρτίζουν και αναμένεται να παρουσιάσουν σχέδιο για την επανέναρξη των εμπορευματικών μεταφορών, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν συμφώνησαν να λάβουν μέτρα για να ανοίξουν ξανά τα σύνορα, μεταδίδει το BBC.
Το σχέδιο αυτό αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή ήδη από αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο της βρετανικής δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, το οποίο επικαλείται τον Κλεμάν Μπον, τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας.
Διαβάστε ακόμη:
Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης – 13 χρήσιμες ερωταπαντήσεις
Γοργούλης: Και στην Ελλάδα αναλύουμε τη μετάλλαξη του κορονοϊού
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- GSI: Η Λευκωσία εγκαταλείπει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ – «Δεν είναι βιώσιμο», λέει ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ
- Πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους στα ανοιχτά της Βενεζουέλας – Σκοτώθηκαν 11 επιβαίνοντες (video)
- Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε πληρώνονται μισθωτοί και μη, με το νέο σύστημα
- Κοινωνικός Τουρισμός: Από την Πέμπτη η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
