ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σταθερή κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα παραμένει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19 την Πέμπτη, ανέφερε το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Με συμπτώματα όπως βήχας και κόπωση, ο Εμανουέλ Μακρόν απομονώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες. Η γαλλική προεδρία είχε κάνει χθες λόγο για μια «σταθερή κατάσταση της υγείας» του Γάλλου προέδρου σε σύγκριση με την Παρασκευή και «καθησυχαστικά» αποτελέσματα εξετάσεων, σε ένα σύντομο ανακοινωθέν, που υπέγραφε ο γιατρός Ζαν Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ο Εμανουέλ Μακρόν, που παραδέχθηκε την Παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αλγερίας Αμπντελμαντζίντ Τεμπούν και τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Διαβάστε επίσης:
Πανδημία: Ξεπέρασαν τα 76,2 εκατ. τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο – Τουλάχιστον 1,685 εκατ. οι θάνατοι
Ιταλία: Αυξάνει η δημοτικότητα του Κόντε, υποχωρεί η αποδοχή της κυβέρνησής του
ΗΠΑ: Η Moderna ανακοίνωσε ότι η CDC συνέστησε τη χρήση του εμβολίου της για τους ενήλικες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.