ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις των χωρών τους καθώς και τις σχέσεις της Άγκυρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε βιντεοδιάσκεψη που είχαν σήμερα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία θέλει να ανοίξει μια νέα σελίδα στις σχέσεις της με την Ένωση.
Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην καγκελάριο για την εποικοδομητική συμβολή και τις προσπάθειές της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Maia Sandu
- ΗΠΑ: Ένα άτομο ενδιαφέροντος κρατείται από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα, οι κατηγορούμενοι από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο