ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη το βράδυ της Τρίτης και πιο συγκεκριμένα, την περιοχή της Σητείας.
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κρήτη και ειδικότερα κοντά στη Σητεία.
Η δόνηση είχε μέγεθος 4 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 20:48 ανοιχτά της Σητείας, ενώ από τον σεισμό ταρακουνήθηκε μεγάλο τμήμα της Κρήτης και είχε εστιακό βάθος 24.7 χλμ, σύμφωνα με την Αυτόματη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Παράλληλα, 4 Ρίχτερ δίνει το μέγεθος της σεισμικής δόνησης και το Ευρωμεσογειακό Iνστιτούτο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για την πιστοποίηση των νέων συρμών Coradia Stream
- Μελόνι: Πρέπει να ομαλοποιηθούν οι διμερείς μας σχέσεις με τις ΗΠΑ
- Αναθεώρηση Συντάγματος: Μπακογιάννη και Αθανασίου διαφωνούν με την πρόταση για εξάμηνη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας
- ΗΠΑ: Στο χαμηλότερο επίπεδο η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.