ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η αίσθηση όλων όσων παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας είναι ότι έχουμε μειωμένο αριθμό τόνισε η καθηγήτρια και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση για τον εξάπλωση του κορονοϊού.
Η κ. Παπαευαγγέλου συμπλήρωσε ότι «εχουμε πλέον εμφανή μείωση και των νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία και ίσως βλέπουμε και κάποια πρώτα σημεία σταθεροποίησης των νέων διασωληνωμένων ασθενών και καθημερινών θανάτων».
Τόνισε ότι είμαστε πλέον κοντά και στο εμβόλιο, προσθέτοντας «ήδη, όπως όλοι γνωρίζετε, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη εβδομάδα ενώ μόλις πριν λίγες μέρες δόθηκε το πράσινο φως να ξεκινήσουν στις ΗΠΑ».
«Και στη χώρα μας ελπίζουμε ότι ο εμβολιασμός θα αρχίσει στις αρχές του επόμενου έτους, του 2021» υπογράμμισε η κ. Παπαευαγγέλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BofA: Η Ελλάδα παραμένει στις κορυφαίες αγορές, με αιχμή τη ΔΕΗ και τις αποτιμήσεις
- Καταργούνται 30 πιστοποιητικά στις συναλλαγές με το δημόσιο – Αντικαθιστούνται με υπεύθυνες δηλώσεις ληξιαρχική πράξη γάμου, θανάτου ή το πτυχίο
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 7,3% στις εκπομπές CO₂ το 2023
- Συνεχίζεται η πτώση στις τεχνολογικές μετοχές – AI και Anthropic πυροδοτούν τις πωλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.