ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτεται το όνομα του αγοραστή.
Στην πώληση του 5% των μετοχών τους, απο το πακέτο του 25,5% των μετοχών που έχουν ενεχεριαστεί στην Farallon Capital, προχώρησαν οι δυό μεγαλομέτοχοι της κατασκευαστικής Ελλάκτωρ, Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης.
Ο αγοραστής παραμένει άγνωστος ενω σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εφόσον το ποσοστό υπερβαίνει το 5% θα ανακοινωθεί το αργότερο εως την Τρίτη.
Η Reggeborgh κατέχε το 10,3616% επί επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Ελλάκτωρ.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολλανδικός όμιλος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 7 Ιανουαρίου, θέτοντας, μεταξύ άλλων, και θέμα αλλαγής της διοίκησης της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Ελλάκτωρ: Η Reggeborgh φαίνεται να καθορίζει το παιχνίδι
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι ατάκες του για τις γυναίκες και ο μύθος πίσω από τα λόγια
- Πρώην μέλος του Παναθηναϊκού, τον απέλυσε ο Μαρινάκης και αναλαμβάνει αποστολή… βουνό!
- Αποθήκευση άνθρακα: Προχωρά η επένδυση στον Πρίνο εν αναμονή εγκρίσεων και θεσμικού πλαισίο
- Τι τρέχει με τον Δένδια, η Κοβέσι, ο Πιέρ και ο Χρυσοχοΐδης, ποιοι ψάχνουν 500.000 «χαρτιά» της ΑΕΜ, γιατί τρίβουν τα χέρια τους Κοπελούζος, Ξιφαράς, Λιβανός, τι συμβαίνει πραγματικά με την Qualco, η αλήθεια για τον Πρίτσα και ο δωσίλογος δημοσιογράφος (Nο1)
