Πολλά είναι τα πρόσωπα που ακούγονται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor για να μπουν στην ομάδα των Διασήμων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», δύο γνωστοί τραγουδιστές συζητούν σοβαρά με την τουρκική παραγωγή Acun Medya για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.
Ο λόγος για τον Άρη Μακρή και τον Πάνο Καλλίδη.
Προηγουμένως, είχαν ακουστεί και τα ονόματα της Ιωάννας Τούνη, της Έλενας Κρεμλίδου, αλλά και της Ελένης Τσολάκη.
Ακόμη, για την προστασία των παικτών από τον νέο κορονοϊό, φέρεται πως μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο θα κάνουν το εμβόλιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτι που για αρκετούς Διασήμους αποτέλεσε λόγο να αρνηθούν να συμμετάσχουν.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Πόσα χρήματα θα παίρνουν την εβδομάδα Μαχητές και Διάσημοι
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η παραίτηση του Προύσαλη φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι (video)
Η Μαντόνα «χτύπησε» το πρώτο της τατουάζ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Εξοικονομώ»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Προσιτή ενέργεια: Τι σημαίνει ευελιξία στην πράξη – Πώς ο Πόλεμος στο Ιράν έφερε πιο κοντά το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Τελεσίγραφο 48 ωρών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να ανοίξει το Στενό του Oρμούζ – Με επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει η Τεχεράνη (Live Upd)
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.