Πολλά είναι τα πρόσωπα που ακούγονται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor για να μπουν στην ομάδα των Διασήμων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», δύο γνωστοί τραγουδιστές συζητούν σοβαρά με την τουρκική παραγωγή Acun Medya για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.
Ο λόγος για τον Άρη Μακρή και τον Πάνο Καλλίδη.
Προηγουμένως, είχαν ακουστεί και τα ονόματα της Ιωάννας Τούνη, της Έλενας Κρεμλίδου, αλλά και της Ελένης Τσολάκη.
Ακόμη, για την προστασία των παικτών από τον νέο κορονοϊό, φέρεται πως μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο θα κάνουν το εμβόλιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτι που για αρκετούς Διασήμους αποτέλεσε λόγο να αρνηθούν να συμμετάσχουν.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Πόσα χρήματα θα παίρνουν την εβδομάδα Μαχητές και Διάσημοι
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η παραίτηση του Προύσαλη φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι (video)
Η Μαντόνα «χτύπησε» το πρώτο της τατουάζ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SpaceX: Το Starship εξερράγη κατά τη προσθαλάσσωση στον Ειρηνικό Ωκεανό, εκτόξευσε 26 δορυφόρους Starlink(Βίντεο)
- ΗΠΑ: Κατέσχεσαν 3 δεξαμενόπλοια με 6 εκατ. βαρέλια ιρανικού πετρελαίου – Πλέουν προς Αμερική
- Ταχιάος: Δεν υπάρχει λόγος εκκένωσης κανενός κτηρίου στην Κυψέλη – Μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για την Πλάκα
- Γρατσία: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο Καρυστιανού – Δεν απάντησε αν υπάρχει μηχάνημα βιοανάδρασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.