ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτοιμος να ασκήσει βέτο στο σχέδιο νόμου για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ για το 2021 εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ.
“Ελπίζω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσουν ‘όχι’ στον Εθνικό Νόμο για τον Αμυντικό Προϋπολογισμό (NDAA), ο οποίος είναι πολύ αδύναμος. Εγώ θα θέσω βέτο” ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.
Μεταξύ άλλων, το αμυντικό νομοσχέδιο προβλέπει και την υποχρεωτική επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, με αφορμή την αγορά και δοκιμή του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400, με βάση τις προβλέψεις του νόμου CAATSA.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά: Μαχαιρώθηκε σε οπαδικό επεισόδιο – Άνηκε σε ομάδα που παγίδευε και ξυλοκοπούσε παιδόφιλους
- Σούπερ Μάρκετ: Ανάπτυξη μετ’ εμποδίων το 2026 – Το «αγκάθι» της αβεβαιότητας και οι 100 κρίσιμες ημέρες
- Η απειλή του στασιμοπληθωρισμού – Ποιους κινδύνους φέρνει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή για την ελληνική οικονομία
- Γιατί ο Μητσοτάκης παγώνει τον ανασχηματισμό και δεν προχωρά σε πρόωρες εκλογές – Οι 5 λόγοι πίσω από το «όχι» σε πρόωρες κάλπες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.