ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μελισσανίδης και η Naftemporiki TV, το άγριο βρίσιμο στον Παπαδρόσο, η αγωνία της Σούζη, η επιστροφή των Dragons και μια δημοσιογραφική κόντρα
Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό εκτός νοσοκομείου συνεχίζει να δίνει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος έλαβε εξιτήριο με δική του ευθύνη.
Ο γνωστός tattoo artist προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε στο OPEN, ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να υπογράψει και να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να δώσει προτεραιότητα σε κάποιον άλλον που έχει ανάγκη και νοσεί από κορονοϊό.
Φανερά εξαντλημένος και με βραχνή φωνή, ο Γιώργος Μαυρίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια βγήκαν από το νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πολύ βαριά συμπτώματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως βήχα, δύσπνοια και πυρετός.
Διαβάστε επίσης:
Big Brother: Πρώην παίκτες έσπασαν την καραντίνα και έκαναν πάρτι (video)
Γιώργος Μαυρίδης: Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Αγία Παρασκευή, μάχη σε Βίλια και Μέγαρα – Μαίνεται η πυρκαγιά και στην Κεφαλονιά
- Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα των γενεθλίων του
- Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκρό το δεύτερο πλήρωμα μετά την σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.