Αποτελέσματα ρεκόρ για το Όμιλο ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles για το 3ο τρίμηνο (Q3) του έτους, με καθαρά κέρδη ύψους 1,2 δις. παρά τις προκλήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Την εξαιρετική πορεία του Ομίλου οδήγησαν οι δραστηριότητες του στη Β. Αμερική με το ποσοστό κέρδους στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή να φτάνει το 13,8%. Αντίστοιχα ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα ήταν και στις υπόλοιπες αγορές, με τις μάρκας του Ομίλου στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή) να αυξάνουν το μερίδιο τους στα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα, ενώ και στην Λατινική Αμερική ο Όμιλος παρέμεινε κερδοφόρος με το –παραδοσιακά υψηλό- μερίδιο αγοράς να φτάνει το 18%.
Τα ισχυρά εμπορικά αποτελέσματα συνοδεύτηκαν με μια συνεχή παρουσίαση νέων, κυρίως, εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, η FCA προχώρησε σε μια συντονισμένη επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της.
Μέσα στο 3ο τρίμηνο του έτους παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, η πλήρης γκάμα του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, ενώ στην Αμερική η παρουσίαση του RAM 1500 TRX, του πιο γρήγορου pick-up σε όλο τον κόσμο, του Jeep Grand Wagoneer Concept και του πρωτοποριακού υβριδικού Jeep Wrangler 4xe συμπλήρωσαν τον καταιγισμό νέων προηγμένων επιλογών που προσφέρουν οι μάρκες του Ομίλου. Ειδικότερα η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα με ένα μοντέλο ορόσημο που φέρνει επανάσταση –όπως και οι προκάτοχοι του- στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά για την κατηγορία, όπως δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, κορυφαία συνδεσιμότητα και συνεργασία με δίκτυα 5G, αλλά και επιλογή αμαξωμάτων hatchback, cabrio και 3+1 με την ρηξικέλευθης σχεδίασης “3+1 Magic Door”. Τα παραπάνω εξασφάλισαν ήδη το βαρύτιμο σχεδιαστικό βραβείο Red Dot Award, ενώ το μοντέλο βρίσκεται και στη λίστα επιλογής του κορυφαίο θεσμού Car Of The Year.
Η εντυπωσιακή παρουσία της FCA στο τρίτο τρίμηνο του έτους, ολοκληρώθηκε ιδανικά, με την αποκάλυψη τον περασμένο Σεπτέμβριο της νέας Maserati MC20, ενός εντελώς νέου super car που εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό κινητήριο σύνολο “Nettuno” των 630 ίππων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό που μετέφερε ψυγείο στο πορτ μπαγκάζ
- Μενδώνη: Προκλητική αδιαφορία το φιλανθρωπικό δείπνο στην αίθουσα των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο
- Τι θα προσφέρει στην ελληνική οικονομία και την ελληνική αγορά η ένταξη της ATHEX στην Euronext
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητάει παράταση για την εφαρμογή της υποχρέωσης αποδοχής IRIS πληρωμών

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου Βασίλης Μπέτσης – Βρέθηκαν αποθηκευμένα στο γήπεδο φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη
Μελίνα Τραυλού, Ιωάννα Προκοπίου, Μαρία Αγγελικούση: Οι 3 κυρίες της ναυτιλίας που άλλαξαν την απόφαση του ΙΜΟ
