ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Παϊτέρης: «Δε χρωστάω σε κανέναν, δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν» λέει σε βίντεο μέσα από το κρατητήριο
Η στιγμή που τα 6,7 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί
Βίντεο από τη στιγμή που ο σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακουνά τη Σάμο, ανήρτησε χρήστης του διαδικτύου.
Συγκλονιστικά πλάνα από τη στιγμή που ο ισχυρός σεισμός «χτυπά» τη Σάμο, κατέγραψε με το κινητό τηλέφωνό του, άνθρωπος που εκείνη των ώρα βρισκόταν στο νησί.
Η γη τρέμει κι ένα σύννεφο σκόνης αρχίζει να σηκώνεται σε ολόκληρη την περιοχή.
Δείτε την ανάρτησή του:
Την ίδια ώρα, χρήστης του διαδικτύου που εκείνη των ώρα βρισκόταν στη Σμύρνη, ανήρτησε βίντεο από το «χτύπημα» του σεισμού στη γείτονα χώρα:
Büyük geçmiş olsun #izmir
https://t.co/rtYdCkZCmx— meric keskin (@otekidunyali) October 30, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις: Δεν αυξάνονται τα όρια ηλικίας το 2027 – Τι ξεκαθαρίζει η Άννα Ευθυμίου (video)
- Τουρκία: Η τελευταία προσπάθεια για να υπονομεύσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – «Να δώσουμε εμείς ρεύμα στο νησί»
- Θεοδωρικάκος: Έρχονται ειδικά εκπτωτικά κουπόνια στα σούπερ μάρκετ για τις γιορτές
- Τζάρεντ Κούσνερ: Αμερικανικό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία – Τα 5 σημεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.