ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκλητική απάντηση στο ελληνικό διάβημα διαμαρτυρίας για τη νέα NAVTEX για το Oruc Reis που εξέδωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ, χαρακτηρίζοντάς το «αβάσιμο».
Σύμφωνα με την τουρκική ανακοίνωση, το σκάφος θα επιχειρήσει από τις 25 Οκτωβρίου ως τις 4 Νοεμβρίου σε μια περιοχή που απέχει «133 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές και 440 από τις ελληνικές», καθώς σύμφωνα με την τουρκική λογική τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα.
«Αναμένουμε από την Ελλάδα να σταματήσει να δημιουργεί τεχνητούς λόγους και προϋποθέσεις για να αποφύγει τον διάλογο με την χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Credia Bank: Οι διψασμένοι επενδυτές της ΑΜΚ και η επόμενη μέρα για την τράπεζα
- Αναβρασμός στην γαλάζια ΚΟ λίγο πριν τις άρσεις ασυλίας – Γκρίνια για το Μαξίμου και εύσημα για τον Άδωνι
- Monsieur Dior: Μια στοματική υπερκαινοφανής έκρηξη φέρνει το πρώτο αστέρι Michelin στο εστιατόριο της παριζιάνικης μπουτίκ
- Έρχεται marketplace για κόκκινα δάνεια: Πώς θα λειτουργεί και οι φόβοι της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.