ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός επιδημιολόγος Άνθονι Φάουτσι δήλωσε σήμερα ότι θα έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές Δεκεμβρίου, αν ένα εμβόλιο κατά της πανδημίας COVID-19 θα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ εκτεταμένος εμβολιασμός δε θα είναι πιθανό να γίνει μέχρι το 2021, αλλά αργότερα.
«Θα γνωρίζουμε αν το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Φάουτσι στο BBC.
«Όταν μιλάμε για τον εμβολιασμό ενός ουσιαστικού ποσοστού του πληθυσμού, ώστε να μπορείς να έχεις μία σημαντική επίδραση στη δυναμική του ξεσπάσματος (της πανδημίας), αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί μέχρι το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο του έτους (2021)».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΕΝΕΝ: Σύσκεψη για τα προβλήματα των ναυτικών στα RO/RO με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
- Η MSC πήρε πέντε επιβατηγά πλοία της Moby σε πλειστηριασμό με 229,9 εκατ. ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι πρέπει να τρέξουν να υποβάλουν αίτηση τις επόμενες 48 ώρες
- Αλέξης Τσίπρας: Το μανιφέστο της «Ιθάκης» – Έρχεται νέο κόμμα στον ορίζοντα;