ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανυπόστατες και αναληθείς χαρακτηρίζει το υπουργείο Εργασίας τις ανακοινώσεις του ΕΝΔΙΣΥ περί λάθους στα ποσά αναδρομικών που πιστώθηκαν σε συνταξιούχους.
Συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας στην ανακοίνωση αναφέρει:
Ανυπόστατες και αναληθείς ανακοινώσεις διακινούνται σχετικά με υποτιθέμενα λάθη στην καταβολή των αναδρομικών ποσών προκαλώντας σύγχυση και αλλοιώνοντας την πραγματικότητα.
Η διαδικασία καταβολής ξεκίνησε σήμερα στις 23/10/2020 συνεχίζεται ομαλά, χωρίς λάθη και θα ολοκληρωθεί στις 29/10/2020.
Για την ειδική και συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων που έλαβαν, κατά την πρώτη απονομή σύνταξης, αναδρομικά ποσά που αντιστοιχούσαν στο σύνολο ή τμήμα της περιόδου Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016, έχουμε ήδη αναφερθεί στο από 16/10/2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Επαναλαμβάνουμε, η καταβολή των αναδρομικών ποσών σε αυτήν την συγκεκριμένη κατηγορία των συνταξιούχων θα γίνει το επόμενο διάστημα και μέχρι τέλος του έτους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.