ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παράταση στην ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
Για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης η νέα ημερομηνία είναι η Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, για την υπο-παραχώρηση του Φίλιππος Β στο λιμάνι της Καβάλας: η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας: η Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toμ Μπάρακ: Η Αίγυπτος έμεινε εκτός της αμυντικής συμφωνίας της Μέκκας λόγω των δεσμεύσεών με Ισραήλ και Ελλάδα
- Πλαστικά Θράκης: Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία είσπραξης του μερίσματος του 2020
- Νέο τέλος 2 ευρώ από την 1η Νοεμβρίου για αγορές από e-shop του εξωτερικού
- Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία 893 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο – Ώθηση από την Εθνική Ασφαλιστική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.