Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ποσοστού 25% της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ.
Η Mediterra AE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 26 Αυγούστου 2020 ολοκληρώθηκε η εξαγορά ποσοστού 35% της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ.
Το τίμημα εξαγοράς ανήλθε στα 5.000 ευρώ. Μετά την εξαγορά η εταιρεία κατέχει το 100% αυτής.
Παράλληλα, με την εξαγορά ολοκληρώθηκε η τροποποίηση του σκοπού και της επωνυμίας της Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ σε «Ινστιτούτο Γαστρονομίας Μαστίχας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» και διακριτικό τίτλο «Mastiha Cooking School».
Η απόφαση εξαγοράς συνδέεται με την πρόθεση της Mediterra για ενδυνάμωση της διατροφικής διάστασης της μαστίχας και την προώθηση της Χίου ως γαστρονομικού προορισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα τιμολόγια Μαΐου: Το φθηνότερο από ΕΛΙΝ και ΔΕΗ- Οι τιμές των παρόχων
- Η μούχλα του Τσίπρα, οι παπαράντζες του Ανδρουλάκη, η οργή Πολάκη, η Ζωή κάνει πόλεμο κι η Μαρία κόμμα
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.