ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων και συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή.
Από την πλευρά των ΗΑΕ συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Omar Ghobash, ο σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών Ahmed Waheeb Alattar και ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του υπουργείου Εξωτερικών Khalifa Mohamed Alsuwaidi.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών από 27/3
- Πακιστάν: Έμμεσες διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Κώτσηρας: Στόχος μας η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών
- CSG: Άλμα πάνω από 70% στα €6,7 δισ. τα έσοδα το 2025 – Περιθώρια σύμφωνα με τις προβλέψεις της IPO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.