ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Παρίσι αποφάσισε να δεχθεί συνολικά 500 ανηλίκους μετανάστες από τον πρώην καταυλισμό της Μόριας στην Μυτιλήνη, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον.
«Η Γαλλία είχε ήδη αναλάβει μια συγκεκριμένη δέσμευση (για την υποδοχή) 350 ανηλίκων και πρόκειται να δεσμευτούμε για 150 επιπλέον ανήλικους», δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματικές πηγές για δήλωση Τούρκου ΥΠΕΞ: «Δεν μας αφορά η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία. Μόνη αδειοδοτούσα χώρα η Ελλάδα»
- Ιράκ: Ξεπέρασε τα 5 εκατ. βαρέλια ημερησίως η παραγωγή πετρελαίου
- Στενά του Ορμούζ: Φωτιά σε τάνκερ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη, σύμφωνα με το Ιράν
- Τζιτζικώστας από EUROCONTROL: Ξεκάθαρη προτεραιότητά μας η ασφάλεια των επιβατών και η απρόσκοπτη λειτουργία των ευρωπαϊκών αερομεταφορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.