ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
H στήριξη προς την Ελλάδα όσον αφορά το προσφυγικό και τη Μόρια πρέπει να οργανωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας ερωτηθείσα κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την Πρόεδρο της Κομισιόν μετά την τηλεδιάσκεψη των ηγετών ΕΕ-Κίνας.
«H στήριξη προς την Ελλάδα πρέπει να οργανωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο αυτό είναι εφικτό. Η Γερμανία ωστόσο νιώθει υπεύθυνη γι’αυτό θα σκεφτούμε περισσότερο σχετικά με αυτό. Θα σκεφτούμε ειδικά ποιος έχει περισσότερη ανάγκη και ποιους από αυτούς τους ανθρώπους θα πάρουμε στη Γερμανία», υπογράμμισε η Άνγκελα Μέρκελ.
Παράλληλα, δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρει πως «η Μέρκελ είναι ανοιχτή στο να δεχτεί πολύ περισσότερους πρόσφυγες από τη Μόρια από ότι είχε ανακοινωθεί. Ο ακριβής αριθμός θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα έχει με τους εταίρους στον κυβερνητικό συνασπισμό, τους Σοσιαλδημοκράτες. Η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα»
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Λασκαρίδης: Στη ναυτιλία είμαστε 50 φορές πιο ισχυροί σε σύγκριση με άλλες χώρες
- Η Ελλάδα, κόμβος διεθνών επενδύσεων
- Μακρόν από Μαξίμου: Γαλλία και Ελλάδα, χτίζουμε μαζί μία ουσιαστική στρατηγική σχέση
- Άννα Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ, οι κινήσεις ενόψει της επιστροφής Τσίπρα, η προσωπική διαδρομή και τι θα άλλαζε στην πολιτική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.