Τα μέτρα κατά του κορονοϊού επιβάλλουν αυστηρούς περιορισμούς εξαιτίας των οποίων «κόπηκε» και η παρουσία όλων των βουλευτών από την αποψινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος της απουσίας των «γαλάζιων» βουλευτών είναι η αποφυγή του συνωστισμού λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.
Κάθε χρόνο η ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού ήταν σημείο αναφοράς και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο συνέρρεαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για να παρακολουθήσουν τις δηλώσεις.
Ωστόσο, φέτος το πρωτόκολλο άλλαξε και η εικόνα θα είναι διαφορετική. Το ακροατήριο που θα βρίσκεται εντός της αίθουσας θα είναι περιορισμένο: μόνο 50 άτομα όπως επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Την ομιλία θα παρακολουθήσουν κατά βάση επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλείνει στις 8 Μαΐου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
- Φρουροί της Επανάστασης: Ασφαλής θα καταστεί πλέον η διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Πότε αναμένεται η διακοπή λειτουργίας για τις δοκιμές ενοποίησης με τη γραμμή Καλαμαριάς
- Ζελένσκι: Η Ρωσία παραβίασε την εκεχειρία 1.820 φορές – Η Ουκρανία θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματά της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.