ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αντιπροσωπείες της Ελλάδας και του Ισραήλ υπέγραψαν, σήμερα, το πρόγραμμα διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας για το 2021.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), με την εφαρμογή του προγράμματος, αναβαθμίζεται η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεντρικό πανευρωπαϊκό «ευρετήριο» για τα crypto – Πώς η εφορία θα ξετρυπώνει το «μαύρο» χρήμα
- Χρυσός: Σταθεροποίηση κοντά στα 4.500 δολάρια με στήριξη από αγοραστές – Φόβοι για παρατεταμένο πόλεμο και πληθωρισμό
- Σι Τζινπίνγκ: Πρόσκληση στην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Ταϊβάν για πρώτη επίσκεψη μετά από 10 χρόνια
- JPMorgan: Αντιδράσεις για το deal 7,2 δισ. δολαρίων της Sealed Air – Πιέσεις από επενδυτές για όρους και ρίσκο spin-off
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.