ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουίλι Γουόλς θα παραδώσει τον έλεγχο του ομίλου αεροπορικών εταιριών International Airlines Group (IAG) στον Λουίς Γκαγιέγκο κατά τη σημερινή ετήσια διάσκεψη των μετόχων της British Airways (ΒΑ) και της Iberia, στη διάρκεια της οποίας, οι μέτοχοι θα ερωτηθούν για το αν μπορούν να διαθέσουν δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε η εταιρία να βοηθηθεί για να ξεπεράσει τις οικονομικές συνέπειες από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19.
O Γουόλς, πρώην πιλότος, καθυστέρησε την αποχώρησή του από τον IAG, τον οποίο και δημιούργησε με τη σύμπραξη μεταξύ της ΒΑ και της Iberia, φέρνοντας τις δύο εταιρίες στη νέα εποχή των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, ενώ ο ίδιος είχε σκληρή στάση απέναντι στις ενώσεις των εργαζομένων για τον περιορισμό του λειτουργικού κόστους.
Ο ίδιος ήταν διευθύνων σύμβουλος της ΒΑ από το 2005 και του ομίλου IAG από τη δημιουργία του, το 2011.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενθουσιασμένος ο Τραμπ για το πετρέλαιο που φτάνει στα $100 το βαρέλι – «Βγάζουμε πολλά λεφτά»
- Γερμανία: Σε ύψος-ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων – Οι top αγοραστές
- United Maritime (Σταμάτης Τσαντάνης): Kαθαρά έσοδα ύψους 6,6 εκατ. δολαρίων στο δ’ τρίμηνο 2025 – Κέρδη από πώληση πλοίου 1,7 εκατ. δολαρίων
- ΟΛΠ: Νέα συνεργασία στον Σταθμό Αυτοκινήτων του Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς με την Mitsui O.S.K. Lines
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.