ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θλίψη επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον θάνατο αλεξιπτωτιστή.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν και ο αλεξιπτωτιστής χάθηκε με αποτέλεσμα να αγνοείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφάνισή του προκλήθηκε από δυνατούς ανέμους οι οποίοι παρέσυραν το αλεξίπτωτό του. Μετά από κινητοποίηση ο άνδρας εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε πως τα τραύματά του ήταν σοβαρά με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει την ζωή του.
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:
Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.
Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ξέσπασμα Τραμπ κατά του Fox News – «Χαζή σαν τούβλο» αναλύτρια
- Κρις Πάπας: Από το οικογενειακό εστιατόριο στη Γερουσία των ΗΠΑ – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός που έγραψε ιστορία
- Φλόριντα: Επανεξελέγησαν οι ομογενείς βουλευτές Μπιλιράκης, Χαριδόπουλος και Πατρώνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Έχω την απόλυτη εξουσία. Λέγεται βέτο – Προειδοποίηση στους Δημοκρατικούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.