ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ισπανία κατέγραψε περισσότερα από 23.000 νέα κρούσματα κορονοϊού από την Παρασκευή, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων Φερνάντο Σιμόν σε συνέντευξη Τύπου, υποδηλώνοντας ότι το ποσοστό μόλυνσης έχει μειωθεί ελαφρώς από το ανώτατο όριο που είχε φθάσει την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, 2.489 νέα κρούσματα διαγνώστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ σε 462.858 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα.
Πέντε άνθρωποι πέθαναν την τελευταία ημέρα, αυξάνοντας σε 29.094 τον συνολικό απολογισμό των θανάτων.
Τα τελευταία αυτά στοιχεία μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον καθώς η Ισπανία προσαρμόζει αναδρομικά τα ημερήσια επίσημα στοιχεία της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Coca Cola: Αγορά 4.750 μετοχών από τον Ζόραν Μπογκντάνοβιτς έναντι 202.777 στερλίνων
- Κύκλωμα έστηνε εταιρίες βιτρίνες στη Βόρεια Ελλάδα – «Τρύπα» 11 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο
- Τουρκία: Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στη Μανίσα, κοντά στην Σμύρνη – 5 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ τους και μαθητές
- Η On του Φέντερερ μπαίνει στο ποδόσφαιρο με Εμπαπέ και Ανρί και κυνηγά αγορά 25,5 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.