ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τηλεργασία ή back office, θα μπορούν να εργάζονται έως την 31η Αυγούστου, σε συνεννόηση με την Υπηρεσία τους, οι υπάλληλοι του Δημοσίου που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου, όπως προβλέπει η εγκύκλιος που εξέδωσε, σήμερα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.
Στα βασικά σημεία της 14ης εγκυκλίου για τον κορονοϊό περιλαμβάνονται επίσης, η χρήση μάσκας από όλους τους υπαλλήλους και όλους τους πολίτες που έρχονται σε επικοινωνία με τις δημόσιες υπηρεσίες με φυσική παρουσία, καθώς και η δυνατότητα προσέλευσης και αποχώρησης στις υπηρεσίες σε τρία ωράρια λειτουργίας με ισοκατανομή του προσωπικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελίνα Τραυλού: Ο Ύμνος εις την Ελευθερία αποτελεί σύμβολο πνεύματος και των αξιών του Ελληνισμού
- Χρυσός: Άνοδος πάνω από τα 4.600 δολάρια καθώς η πιθανότητα συνομιλιών με το Ιράν ανοίγει διπλωματικό παράθυρο
- Live η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου
- Παρουσία Τασούλα και Μητσοτάκη η δοξολογία στη Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου (φωτό)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.