ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεύτερο ηλικιωμένο άτομο έχασε την ζωή του από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για γυναίκα 91 ετών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι έχασε τη ζωή της μια 88χρονη από το γηροκομείο, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.
Συνολικά, οι νεκροί από κορονοϊό σήμερα στη χώρα ανέρχονται σε πέντε.
Το πρωί έγινε γνωστό ότι κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι άνδρες, ένας 87χρονος στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και ένας 82χρονος στο ΑΧΕΠΑ.
Αργότερα το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι κατέληξε και 70χρονος στο ΑΧΕΠΑ, όπου και είχε μεταφερθεί στις 13 Ιουλίου από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ από τις 20 Ιουλίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, και ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- I Squared Capital: Κοντά στην εξαγορά της Orizon με αποτίμηση 2 δισ. δολαρίων
- Μητσοτάκης – Τασούλας: Δείπνο με σουτζουκάκια και γύρο στη Θεσσαλονίκη
- Wall Street: Θετικά πρόσημα με την ΤΝ να δίνει ώθηση στον Nasdaq – Βουτιά 10,69% για την Boeing
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 114 δολάρια το Brent, με το βλέμμα στις κάλπες του Ισραήλ και τις διπλωματικές προσπάθειες στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.