ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή διαχείριση ούτε για στείρα αντιπολίτευση”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής αναφορικά με την ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η σταθερή θέση μας είναι ότι τα ελληνικά νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, με βάση και το διεθνές δίκαιο. Η επιδίωξη τα τελευταία 15 χρόνια της χώρας μας ήταν η πλήρης οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Η μερική συμφωνία, ενώ διεμβολίζει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, μπορεί να περιπλέκει τα θέματα οριοθέτησης στις ζώνες που επιλέχθηκαν να παραμείνουν εκτός της ελληνο-αιγυπτιακής συμφωνίας”.
“Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν επιδιώκει τη συνεννόηση για διαμόρφωση Εθνικής γραμμής και αρνείται το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη των επιλογών του”, υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, ενώ διαμηνύει κλείνοντας: “Σε κάθε περίπτωση τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή διαχείριση ούτε για στείρα αντιπολίτευση και επιφυλασσόμαστε για την αξιολόγηση μετά από πλήρη ενημέρωση μας σε σχέση με τους όρους της συμφωνίας”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολυμπιακός: Έκσταση, πρόκριση, Μαρινάκης και… 41,7 εκατ. ευρώ ήδη στο ταμείο
- BriQ Properties: Αγορά οικοπέδου ύψους € 3,5 εκ. στη Μεταμόρφωση για ανάπτυξη βιομηχανικού κτηρίου
- Τράπεζα Πειραιώς: Ενισχύει το πλαίσιο ποιότητας και βιωσιμότητας προμηθειών με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 20400
- Κάθετος Διάδρομος: Τι θα γίνει στη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο με Παπασταύρου – Εξάρχου – Η παρέμβαση Volz
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.