ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για τελικό μπάσκετ: «Να κερδίσει ο καλύτερος, αφήνοντας οριστικά πίσω μας τον κακό μας εαυτό»
Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος γιόρτασε το Σάββατο τα γενέθλιά του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την Κρήτη γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!».Στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές, βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο βρέθηκαν στο Μαράθι Ακρωτηρίου, για το Σαββατοκύριακο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου! ❤️
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Οι τολμηρές επιχειρηματικές ναυτιλιακές επιλογές τον ωθούν πάντα ψηλότερα
