ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις προωθούνται στο νότιο τμήμα του Λιβάνου και καταλαμβάνουν στρατηγικής σημασίας περιοχές.
Οι δηλώσεις Νετανιάχου έγιναν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του συμβουλίου ασφαλείας, αφότου ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε νωρίτερα πως έχει επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του εναντίον της Χεζμπολάχ πέρα από την «κίτρινη γραμμή» στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, η οποία οριοθετεί την περιοχή που έχει υπό τον έλεγχό του.
«Ενισχύουμε τη ζώνη ασφαλείας για να προστατεύσουμε τις κοινότητες στο βόρειο Ισραήλ», τόνισε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Επεσήμανε παράλληλα πως καταβάλλονται προσπάθειες για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων με στόχο την αντιμετώπιση επιθέσεων με drones.
Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Ένταση στη Σμύρνη με την αστυνομία να μπλοκάρει συγκέντρωση της αντιπολίτευσης
Ερχιουρμάν κατά Χριστοδουλίδη: Η Λευκωσία εξαρτάται από ΗΠΑ, Ισραήλ, Γαλλία και Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.