ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα που η ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα οδηγεί την κυβέρνηση σε νέα αυστηρότερα μέτρα, κάποιοι φαίνεται πως συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, μη χάνοντας ευκαιρία για να στήσουν τα δικά τους πάρτι.
Αυτή τη φορά, μάλιστα, οι εικόνες αδιαφορίας αλλά και ανοησίας δεν έρχονται από κάποιο νυχτερινό κέντρο ή κάποια πολυτελή έπαυλη νησιού, αλλά από πλοίο της Golden Star Ferries, Superferry 2, που έφυγε από τη Ραφήνα με προορισμό την Πάρο και τη Νάξο το απόγευμα της Παρασκευής, στο οποίο μια μερίδα ανεγκέφαλων αποφάσισε πως ήταν ο κατάλληλος τόπος για να στήσει το δικό του γλέντι.
Κάποιοι λίγοι με μάσκες, οι περισσότεροι χωρίς, ο ένας πάνω στον άλλον, ξεκίνησαν το δικό τους πάρτι χορεύοντας σε ρυθμούς χάουζ μουσικής. Χρειάστηκε μάλιστα να διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιποι επιβάτες για να σταματήσει το πάρτι, που ξεκίνησε μόλις το καράβι έφυγε από τη στάση του στη Μύκονο, με κατεύθυνση την Πάρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Globus Maritime (Οικογένεια Φειδάκη): Εκλογή του Αθανάσιου Φειδάκη και Ιωάννη Καζαντζίδη στη διοίκηση
- Performance Shipping (Αλίκη Παληού και Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Πούλησε το πλοίο M/T P. Aliki με καθαρά έσοδα 30 εκατ. δολάρια
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Η ναυτιλία είναι οι άνθρωποι μας και είναι πέρα από τους αριθμούς και τα πλοία
- Wall Street: Άλμα άνω του 1% για S&P 500 και Nasdaq έφερε η αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ομολόγων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.