ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωτοφανείς ζημιές κατέγραψε η αυτοκινητοβιομηχανία το πρώτο εξάμηνο του έτους
Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του έτους τις μεγαλύτερες ζημιές στην ιστορία της, ύψους 7,3 δισεκατομμυρίων ευρών, εξαιτίας της κρίσης που διέρχεται η εταίρος της Nissan και της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα.
Η αυτοκινητοβιομηχανία, που αντιμετώπιζε προβλήματα ήδη πριν την κρίση της covid-19 και η οποία στα τέλη Μαΐου είχε ανακοινώσει την κατάργηση 15.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως, επεσήμανε ότι αποφεύγει να κάνει προβλέψεις για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020, εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η υγειονομική κρίση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
- Ιράν: Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΗΠΑ – Έτοιμοι είτε για πόλεμο, είτε για διπλωματία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.