ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τρελό του ράλι συνεχίζει ο χρυσός, κλείνοντας για ένατη συνεχόμενη συνεδρίαση σε ανοδικό έδαφος την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Tο συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου κατάφερε να κλείσει στα 1.953,40 δολάρια η ουγγιά με άνοδο 0,5%, λίγο πριν τις ανακοινώσεις της FED η οποία διατήρησε, όπως αναμενόταν, αμετάβλητα τα βασικά επιτόκια αναφοράς κοντά στο μηδέν. Αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά το κλείσιμο, με την αξία του συμβολαίου χρυσού να αυξάνεται στα 1,958,40 δολάρια.
Την ίδια ώρα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετραλαίου σημείωσαν άνοδο βοηθούμενα από τις ανακοινώσει για την μείωση κατά 10,6 εκ. βαρέλια των εβδομαδιαίων αποθεμάτων στις ΗΠΑ, Το συμβόλαιο του αργού τύπου WTI, παράδοσης Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,58% στα 41,27 δολάρια το βαρέλι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχεία Έπσταϊν: Νέες έρευνες στη Γαλλία και επανεξέταση της υπόθεσης Μπρουνέλ
- Ρωσικό λιμάνι και δεξαμενές καυσίμων επλήγησαν σε επίθεση με drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Πρωθυπουργός Δανίας σε Μόναχο: Ο Τραμπ θέλει ακόμα τη Γροιλανδία
- Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.