ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων Selfridges θα απολύσει 450 υπαλλήλους του, δηλαδή το 14% του εργατικού δυναμικού του, όπως έγραψε σήμερα στο Twitter ρεπόρτερ της επιχειρηματικής free press εφημερίδας CityAM.
Η αλυσίδα Selfridges, που έχει το κατάστημα ναυαρχίδα της στη διάσημη Oxford Street του Λονδίνου, δέχεται καθημερινά πολυάριθμους επισκέπτες.
Η πανδημία του κορονοϊού, όμως, έχει πλήξει ισχυρά το λιανεμπόριο καθώς τα καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για δύο μήνες λόγω του lockdown που είχε επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν επέστρεψαν στα προηγούμενα επίπεδα πωλήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο