ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε, εντός της θαλάσσιας περιοχής ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, άσκηση Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή μέσων και προσωπικού της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, στην άσκηση συμμετείχε η Φρεγάτα (Φ/Γ) ΚΑΝΑΡΗΣ και από την Κυπριακή Δημοκρατία ένα Ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας – Διάσωσης, εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, καθώς και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας.
Σκοπός της άσκησης, η οποία σχεδιάσθηκε και συντονίστηκε από το ΓΕΕΦ σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ήταν η εξάσκηση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε διαδικασίες Search and Rescue – SAR, καθώς και η προαγωγή και εμβάθυνση του επιπέδου συνεργασίας τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρτο Χέλι: Φωτιά σε θαλαμηγό με 14 επιβαίνοντες
- Αlpha Bank για στεγαστική κρίση: «Ελλιπή» τα μέτρα αντιμετώπισης μακροπρόθεσμα – Οι κίνδυνοι στην αγορά με επίκεντρο τους δασμούς Τραμπ
- Goldman Sachs για Τράπεζα Πειραιώς: Αισιοδοξία για δυναμική πιστωτική επέκταση – Το στοίχημα της Εθνικής Ασφαλιστικής
- Το Protergia Powergiving συνεχίζει να μοιράζει μοναδικά δώρα και το καλοκαίρι
