ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν 8 ώρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής, και πλέον οι ηγέτες θα συναντηθούν ξανά στο καθιερωμένο δείπνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου ζήτησε να είναι ακέραιο το πρόγραμμα και να παραμείνει όπως έχει η αναλογία των επιχορηγήσεων σε σχέση με τα δάνεια.
Η Αθήνα είναι υπέρ της μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος ενώ όσον αφορά το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο η ελληνική πλευρά ζητεί να δοθεί έμφαση στο ταμείο ασφάλειας των συνόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στα παράλια του νομού Λάρισας
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε σε ρέμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.