Ενας 49χρονος άστεγος συνελήφθη και κρατείται από την ασφάλεια του Λιμενικού, ως ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε το πρωί νεκρή με τραύμα στον λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι, στην Παγόδα στον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρεται να υποστήριξε στους λιμενικούς ότι διατηρούσε σχέση με την άτυχη γυναίκα και ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια της νύχτας διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο το οποίο δεν θυμάται.
Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ το πρωί στο σημείο της δολοφονίας συνέδραμε και κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Πειραιά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Τα κρατικά διυλιστήρια εξετάζουν την αγορά Ιρανικού πετρελαίου μετά το πράσινο φως από Τραμπ – Άνοδος τιμών και ανησυχία για κυρώσεις
- Ιράν: Απειλεί ενεργειακές υποδομές Ισραήλ–ΗΠΑ μετά το τελεσίγραφο Τραμπ
- Η ελληνική στρατηγική πρωτοβουλία που αιφνιδίασε την Τουρκία και ανατρέπει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Sergio Ermotti (UBS): Οι τιμές της ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.