ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι πόρισμα η γνωμοδότηση» του λέει η γραμματέας Διαφάνειας – Τι της απαντά
Οι κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα αποτέλεσαν αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με την πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, Τσανγκ Τσιγιουέ.
Όπως αναφέρει ανάρτηση του υπουργού στο Twitter: «συναντήθηκα με την πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Zhang Qiyue. Στο επίκεντρο της συζήτησης οι κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και τα νέα οικονομικά δεδομένα μετά την COVID-19 εποχή».
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με την πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Zhang Qiyue. Στο επίκεντρο της συζήτησης οι κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και τα νέα οικονομικά δεδομένα μετά την COVID-19 εποχή pic.twitter.com/G8iWQXokOY
— Υπουργείο Ανάπτυξης (@MinDevGR) July 9, 2020
Πηγή: ΑΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Επιστροφές δασμών 100 δισ. δολαρίων μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Αίτημα στον ΓΓ του ΝΑΤΟ περισσότερη βοήθεια για την αντιαεροπορική άμυνα
- Κόλπος του Άντεν: Ισχυρή έκρηξη κοντά σε δεξαμενόπλοιο – Σενάρια για επίθεση
- ΗΠΑ: Η Πολιτεία του Νέου Μεξικού προσέφυγε κατά του υπ. Δικαιοσύνης ζητώντας πρόσβαση στα αρχεία Έπστιν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.