ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τροποποίησε εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση
Η Γενική Συνέλευση της Κέκροψ, η οποία συνήλθε σήμερα, ενέκρινε την από 31.10.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τη μερική τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίστηκε από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 24.05.2017.
Αναλυτικά:
Από το ποσό των € 287 χιλ. που προοριζόταν προς διάθεση στην κατηγορία δ) “Αποπληρωμή Τραπεζικών Δανείων” μέχρι την 31.10.2019, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 23.07.2019, διατέθηκε τελικώς μόνο το ποσό των € 230 χιλ. και παρέμεινε αδιάθετο ποσό € 57 χιλ., η διάθεση του οποίου παρατάθηκε χρονικά μέχρι την 30.04.2020, στην ίδια κατηγορία.
Την 30.04.2020, ολοκληρώθηκε η διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, που είχε αποφασίσει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 24.05.2017.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αυξήθηκε κατά 8,1% το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το β’ τρίμηνο 2025
- ΑΑΔΕ: Νέες αναβαθμίσεις στο Ψηφιακό Πελατολόγιο και την εφαρμογή myDATAapp
- Γαλλία: Εκτοξεύτηκε στο 117,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος – Το μήνυμα Λεκορνί
- «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» από την CrediaBank: Το σπίτι των ονείρων σας έτσι όπως το έχετε φανταστεί