ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια φωτογραφία της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου, την πρώτη μετά το τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Τζένη Μπαλατσινού.
Η Μπαλατσινού βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της κόρης για να την βοηθήσει στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Στη φωτογραφία διακρίνεται η Αμαλία Κωστοπούλου να κάθεται και να διαβάζει ένα βιβλίο ενώ δίπλα της βρίσκεται ένας περιπατητήρας τύπου πι . Η μητέρα της συνόδεψε τη φωτογραφία με μια καρδιά.
Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηβασιλείου: Επιστρέφω στο ΥΠΕΞ με αίσθημα ευθύνης – Εθνική προτεραιότητα η Ελληνική Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- UBS: Μειώνει τις προβλέψεις για τον χρυσό, αλλά βλέπει ευκαιρίες στις πιέσεις
- Reuters: Το Σάββατο «κλείνει» το προσύμφωνο ειρήνης ΗΠΑ – Ιράν και την Κυριακή πέφτουν οι υπογραφές στη Γενεύη
- Το NIO House Athens άνοιξε τις πόρτες του: Ένας νέος προορισμός για την premium ηλεκτροκίνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.