ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ρώσοι ψήφισαν σε ποσοστό 73,55% υπέρ των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων που ζητούσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κυρίως αυτή που του ανοίγει τον δρόμο για να παραμείνει στην εξουσία έως το 2036, σύμφωνα με μερικά αποτελέσματα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στο τέλος της ψηφοφορίας.
Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν το 26,55% των εκλογικών τμημάτων διάσπαρτων στην τεράστια ρωσική επικράτεια και ανακοινώθηκαν από την κεντρική εκλογική Επιτροπή, ενώ τα τελευταία εκλογικά τμήματα έκλεισαν στις 20.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας) στον θύλακα του Καλίνινγκραντ, έπειτα από ψηφοφορία που διήρκησε μια εβδομάδα.
Η κυβέρνηση έδωσε στις οικογένειες οικονομικά οφέλη σήμερα, τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας για τις συνταγματικές αλλαγές που επιτρέπουν στον Πούτιν να διεκδικήσει ξανά την προεδρία δύο φορές, μια προοπτική που προκάλεσε μικρή διαμαρτυρία από τους επικριτές του Κρεμλίνου στην Κόκκινη Πλατεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Τσουκαλάς για συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: «Ένας Πρωθυπουργός προσκολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας»
- Ισραήλ: Καλεί ξανά τη Χαμάς να παραδοθεί ενώ συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα
- Θέρμη: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Πλαγιάρι
- Μητσοτάκης: Το τουρκολυβικό μνημόνιο είναι ανυπόστατο, άκυρο και δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα
