ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γερμανική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνες σε βάρος περίπου 30.000 ατόμων που είναι ύποπτα ότι εμπλέκονται σε μια εκτεταμένη υπόθεση παιδεραστίας στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
«Θέλουμε να βγάλουμε από την ανωνυμία του Ίντερνετ τους δράστες που κακοποιούν παιδιά και αυτούς που τους υποστηρίζουν», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πέτερ Μπίζενμπαχ, υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας όπου ξέσπασε το σκάνδαλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρυστιανού κατά της κυβέρνησης για τo Athens Alitheia Forum: Θέλουν μια κοινωνία σε καταστολή
- Athens Alitheia Forum: H ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη live
- Ντουμπαί: Κορυφαίες τράπεζες εκκενώνουν τα γραφεία τους υπό τον φόβο επίθεσης
- Ισραήλ: Σχεδιάζει νέο «ορμητήριο» στην Ερυθρά Θάλασσα για να χτυπήσει τους Χούθι;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.