ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Παύλο Πολάκη για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Ο κ. Μπογδάνος ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
- Ο Παπασταύρου και τι εξόργισε τους Τούρκους, τι είδε ο ΚΜ στη Ρόδο και οι μεγάλοι απόντες, η ιδρωμένη φανέλα και ο Γεραπετρίτης που… παίζει μπάλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.