«Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΚ – Προσφέρει θέαμα ο Ολυμπιακός»
Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου, δίνουν ραντεβού το βράδυ (21:30) της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσουν μέσα σε ένα μήνα.
Στο νέο επεισόδιο Game Time του ΟΠΑΠ ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης μιλάει για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Τονίζει ότι η ΑΕΚ θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την πρόκριση που πήρε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος και υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός κάνει εφέτος την καλύτερή του σεζόν.
Ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρεται ακόμα σε δύο μεγάλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Κυριακή, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ (19:15) και στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αγγλίας, Λέστερ-Τσέλσι (18:00).
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση πυραύλων Patriot στην Ουκρανία
- ΗΠΑ: Ρεκόρ πρόωρης συμμετοχής στις ενδιάμεσες εκλογές – Ψήφισαν ήδη 47,9 εκατ. πολίτες
- «Χωριάτικο»: Στην φυλακή η λογίστρια κόρη του ηλικιωμένου αρχιλογιστή
- Χαλκός: Σε χαμηλό εβδομάδας με πιέσεις από τεχνολογία και πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.